1ـ ابریشمی، محمدحسن (1373)، «پسته ایران»، مرکز نشر دانشگاهی، تهران.
2ـ خوشحالدستجردی، جواد؛ شهسواری، سمیه (1384)، «بررسی شرایط محیطی و محاسبه نیازهای حرارتی کشت پسته در دشت برخوار»، پژوهشی علوم انسانی دانشگاه اصفهان، شماره 18 (ویژهنامه جغرافیا)، 193-210.
3ـ خیاطزاده ماهانی، اعظم (1384)، «بررسی عناصر اقلیمی (دما و رطوبت) بر کشت محصول پسته در شهرستان رفسنجان»، پایاننامه کارشناسی ارشد، گروه جغرافیای طبیعی، دانشکده انسانی، دانشگاه سیستان و بلوچستان.
4ـ راد، محمدهادی (1370)، «معرفی برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی پسته»، مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع، نشریه شماره140، ص18.
5ـ سرور، رحیم (1383)، «استفاده از روش ای.اچ.پی در مکانیابی جغرافیایی (مطالعه موردی: مکانیابی جهت توسعه آتی شهر میاندوآب»، پژوهشهای جغرافیایی، شماره 49، 19-38 .
6- فرجزاده، منوچهر؛ کرمی، تاجالدین (1386)، «برنامهریزی کاربری اراضی با استفاده از سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در منطقه خرمآباد»، پژوهشهای جغرافیایی، شماره 47، ص82.
7ـ فرجزاده، منوچهر؛ تکللوبیغش، عباس (1380)، «ناحیهبندی آگروکلیمایی استان همدان با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی با تاکید بر گندم دیم»، پژوهشهای جغرافیایی، شماره 41، ص 93.
8ـ فرگسون، لوئیز (1387)، «کشت و تولید پسته»، مترجم: درویشیان، محمود، چاپ دوم، نشر آیندگان.
9ـ قانعی اردکانی، علی (1378)، «تحلیل اثرات اقلیمی در توسعه کشت پسته دشت یزد ـ اردکان»، پایاننامه کارشناسی ارشد، گروه آموزشی جغرافیا، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه اصفهان.
10- قلیپور، محمد (1389)، «مرکز تحقیقات کشاورزی قزوین»، بخش آمار و اطلاعات.
11ـ لشکری، حسن، کیخسروی، قاسم (1388)، «مکانیابی محلهای مناسب کشت پسته در شهرستان سبزوار به روش استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)، همراه با مدلهای (بولین، نسبتدهی، روش مقایسه زوجی)»، نشریه جغرافیا و برنامهریزی (دانشگاه تبریز)، شماره 27، ص 139-95.
12ـ مرکز تحقیقات کشاورزی قزوین (1390).
13ـ نوجوان، مهدی؛ امیدوار، بابک؛ صالحی، اسماعیل (1392)، «مکانیابی اسکان موقت با استفاده از الگوریتمهای فازی؛ مطالعه موردی: منطقه یک شهرداری تهران»، فصلنامه مدیریت شهری، شماره 31، ص 222-205.
14- Agar, I.T., Kasa, N. (1995). “Effect of Different Ecologies on the Fat Content and Fatty acid Composition of Different Pistachio Vera Varieties Grown in September 1994”, Adana-Turkey, Acta Hort, 419.
15- Bahurmoz, Asma M.A, (2006), “The Analytic Hierarchy Process: A Methodology for Win-Win Management: JKAU: Econ. & Adm., Vol. 20 No. 1, pp: 3-16
16- Jrns, C.H. (2002), “Towards a Britis Framework for Enhanching the Availability and Value of Agro-metreorogical Data”, Applied Geography, vol 22.
17- Jvanshah, A., Alipuor, H., Hadavi, F. (2006), “A Model for Assessing the Chill Units Received in Kerman and Rafsanjan Areas, IV International Symposium on Pistachios and Almonds, Book of Abstracts, Pp71.
18- Oche, C.Y. (2009), “Agroclimatic Zoning for Wheat Production in the Savanna Region of Nigeria”, Journal Compilation, Department of Geography, National University of Singapore and Blackwell Publishing Asia Pty Ltd.
19- Orlandi. F., L. Ruga, B. Romano, and M. Fornaciari, (2005), “Olive Floeering as an Indicator of Local Climatic Change”, Department of Plant Biology and Agro Environmental Biotechnology, University of Perugia, Italy, Pages 169-171.
20- Todoroic, M. Steduto, P., Caliandro, A., Catalano, M., Rusco, E., Quaglino, E., Samarelli, S., (1993), “Development at a GIS Data Base for Agro-Ecologicalcharacterization of the Apulia Region”, (Southhern Italy)”, http://proceedings.Esri.com.
21- Vargas, R. Becerra, O. Baeza-yates, R. Cambiazo, V. Gonzalez, M. Meisel, L. Orellana, A. Retamales, J. Silva, H. Defilppi, B. (2006), “Seasonal Variation in the Development of Chilling in Jury in ‘O’ Henry Peaches”, Scientia Horticulturae.